Kalendarium
Biofotonprodukter
Rosenmetoden
Regndroppsmassage
Meditativ fotmassage
Sorgbearbetning
Soul Body Fusion®
Kurs i Glastonbury
Tjänster och priser
Om Hjärtkraft
Blogg
Tips
Kontakt
Hem
 

E-post: Hjärtkraft

Telefon: 070-631 24 36

För bokning Stockholm kontakta Hjärtkraft direkt via telefon eller e-post.

Soul Body Fusion® i Glastonbury 21-23/4 2017

For information in english press here


Det finns de som säger att Glastonbury är jordens hjärtchakra. Så vad är inte lämpligare än att gå en kurs i hur man förenar kropp och själ just i denna i magiska, sägenomspunna och historiska ort i England. Området som en gång kallades för Avalon.

Vi besöker kända platser i Glastonbury som The Tor och The Abbey där det bland annat sägs att kung Arthur är begravd. Vi går även till ställen där Maria Magdalena och Jesus farbror Joseph av Arimathea har varit. En av dem är den vackra trädgården Chalice Well Gardens med dess heliga källa. Här kommer också kursen i Soul Body Fusion® (SBF) att hållas.

Ur programmet: fredag 22/4 The Abbey och the Tor , lördag-söndag 23-24/4 SBF kurs samt meditationer i Chalice Well Gardens.
Läs mer om kursinnehållet här.

Det finns även tid för att upptäcka de små trevliga caféerna och affärerna som bland annat säljer böcker, kristaller, smycken och kläder.

I priset på 2800 sek ingår rundvandring, entreéavgifter till the Abbey och Chalice Well Gardens, kursavgift till Soul Body Fusion® samt fika i samband med kursen. Kursen hålls på svenska/engelska.

Transport och boende ordnas på egen hand. Enklaste sättet att ta sig till Glastonbury är flyg till Heathrow, därifrån buss med National Express till Bristol (2 tim) och sedan lokalbussen till Glastonbury (drygt 1 tim). Det finns flera hotell samt många B & B. Man kan även bo på Chalice Well Gardens om man är medlem där.

Kristin Bomanson är utbildad kursledare i SBF av Jonette Crowley, som är skapat metoden. Kristin arbetar även med Rosenmetoden och Meditativ fotmassage. Glastonbury är ett av hennes favoritställen som hon ofta återkommer till.

För ytterligare information och anmälan kontakta Kristin Bomanson.
Telefon: 070-631 24 36
E-post: Kristin Bomanson

Länktips